Welkom op Schijndelwiki - de encyclopedie voor Schijndel

U kunt ons steunen door lid van de Heemkundekring Schijndel te worden.

Klik HIER om lid te worden

Iedere dinsdagochtend zijn wij tussen 9 en 12 uur in de heemkamer: Cultureel Centrum Spectrum, Steeg 9 g, Schijndel.

WSV Alico

Uit Schijndelwiki
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

WSV ALICO Wandel Sport Vereniging[bewerken | brontekst bewerken]

Opgericht 1 augustus 1961 - actief tot op heden.

Oprichters waren Tiny Deelen en Tiny Doreleijers.

Er werd elke week getraind en op zondag nam men deel aan wandeltochten in plaatsen in de omstreek. Ook werd aan de vierdaagse in Veghel deelgenomen.
De trainingen vonden plaats op de speelplaats van de jongensschool in de Hoevenbraak. Allemaal in de maat en allemaal dezelfde kleding, Noorse sokken en gymschoenen.

Geschiedenis[bewerken | brontekst bewerken]

Hieronder volgt de geschiedenis van de vereniging opgetekend ter gelegenheid van het 35-jarig bestaan van de vereniging door Toon Vorstenbosch op 17 september 1996.

De wandelsportvereniging is opgericht op 1 augustus 1961. Daarvoor was in Schijndel al twee jaar een wandeltocht georganiseerd door het N.K.V. (Nederlands Katholiek Vakverbond) De organisatoren bij het N.K.V. waren Gerard van Herpen, Tiny Deelen en Theo Doreleijers. Zoals zovelen werkten zij bij Jansen de Wit kousen en sokkenfabriek. In de fabriek werd vanzelfsprekend gesproken over deze tochten en zo ontstond in 1961 het idee om een echte wandelsportvereniging in Schijndel op te richten.
De oprichters waren Tiny Deelen en Theo Doreleijers. Het eerste bestuur bestond uit de twee initiatiefnemers/oprichters, namelijk Theo Doreleijers, voorzitter en Tiny Deelen, secretaris, Wim van den Brand, penningmeester en Ad Oerlemans, bestuurslid en leider. En bij een vereniging hoort natuurlijk een naam. De naam werd “ALICO”, ALtijd In Conditie. Kees van Raay was de bedenker van deze naam. En blijkbaar naar ieders tevredenheid want tot op de dag van vandaag heet de wandelsportvereniging nog steeds ALICO.
Er was na de oprichting meteen al heel veel belangstelling om lid te worden van de wandelsportvereniging, men had immers al een voorproefje gehad met de N.K.V. wandeltochten en er was, behalve voetbal, weinig te doen voor de jeugd. Het bestuur moest al spoedig op zoek naar leiders en leidsters. Enkele leiders en leidsters uit die tijd waren: Henk van Meersbergen, Cub Michiels, Ad Oerlemans, Theo van der Zanden, Maria van Hemmen, Jo van Heeswijk en vele anderen. In de loop der jaren heeft Alico verschillende goede leiders en leidsters gehad, zoals bijvoorbeeld Anja Vissers – Vorstenbosch, Ria van Schijndel, Hans Daniels, Jan Sanders, Arie-Jan Aarts. Het waren kwalitatief zeer goede leiders en leidsters die de capaciteit hadden om goed met de jeugd om te gaan. Deze mensen verzorgden ook trainingen die in de zaal, maar welke in de zomer ook op straat, gehouden werden. Ook deden zij allerlei andere dingen zoals onder andere spelletjes om de jeugd op een aangename manier bezig te houden.
Adrie van Schijndel werkte ook bij Jansen de Wit en hoorde de wandelpraat allemaal aan. Maar Adrie had het te druk met zijn duiven. Sportduiven vliegen meestal op zondag en dat was dus thuis blijven om ze zo vlug mogelijk binnen te halen. Maar ook Adrie’s kinderen wilden op zondag wel eens wat anders dan alleen maar op die duiven gaan zitten wachten en ze werden dus lid van de wandelsportvereniging. En toen gebeurde het al gauw dat Adrie zijn duiven inruilde voor een paar stevige wandelschoenen. Hij was bijzonder welkom bij Alico want het ledental groeide nog steeds; het groeide zelfs naar de tweehonderd leden. Adrie begon meteen als leider. Hij heeft heel veel gedaan voor de vereniging en voor de wandelsport. Hij is later zelfs nog negentien jaar voorzitter geweest. Zoals eerder vermeld was Theo Doreleijers de eerste voorzitter, de tweede was Tiny Deelen, de derde Peter van den Brand, de vierde Gerrie van Herpen, de vijfde was Adrie van Schijndel en de zesde Toon Vorstenbosch.
Zondags ging men wandelen met vier bussen. Er waren groepen op de vijf kilometer, twee groepen op de tien kilometer, een groep op de vijftien en een op de twintig kilometer. De jongens en meisjes wandelden apart in een groep. In het begin was er nog geen uniform, maar er werd wel keurig in een witte bloes gewandeld. Orde en netheid stonden hoog in het vaandel.
Vandaar ook dat Alico heel veel prijzen mee naar huis bracht. Bekende tochten waren in Helmond, Brabants Glorie in Tilburg en de wandeltocht in Oisterwijk. Deze laatste kreeg heel veel belangstelling vanwege haar schitterende natuur, dikwijls waren er drie à vierduizend deelnemers! Het gebeurde zelfs dat men in Tilburg in de schemering stond te wachten op de prijsuitreiking; men kende toen nog geen zomertijd. Tiny Deelen haalde met zijn groep een eerste prijs bij een tocht waar vierduizend deelnemers waren. Er was toen zelfs een gesponsorde wandelclub, namelijk Splendit uit Tilburg. Dat was een groepje uit Brabants Glorie, dat gesponsord werd door een bedrijf uit Tilburg. Maar wel zonder reclame op de uniformen, dat werd toen nog niet toegestaan. Ze hadden keurige uniformen aan en men kon ze al van ver aan horen komen door het geklepper van de leren schoenen. Ze hadden een eigen Volkswagenbusje om de wandelaars te vervoeren. Ook Alico heeft sponsoring gekend in de vorm van trainingsjacks geschonken door BP Broer Manders en snackbar ’t Vinkske. Garage Vorstenbosch sponsorde de vereniging in de vorm van het betalen van het drukwerk. Onder aan het briefpapier stond de naam van het bedrijf. Er is zelfs een groepsfoto gemaakt voor het garagebedrijf aan de Molendijk.

De belangrijkste activiteiten van Alico op wandelgebied waren de Vierdaagse in Nijmegen en de Jeugdvierdaagse in Breda.
Men ging als vereniging voor de eerste keer naar Nijmegen in 1967 met een groep op de 30 kilometer en in 1968 en 1969 met twee groepen (1 groep op de 30 km. en 1 groep op de 40 km.) Men ging alle dagen op en neer met de bus van Schijndel naar Nijmegen en terug. In die tijd was er voor de wandelaars van Alico geen blarenbal en geen feesten in Nijmegen. Na het wandelen meteen naar huis en op tijd naar bed, men moest immers ’s-morgens al om vijf uur weer vertrekken naar Nijmegen. Adrie was de verzorger van de groepen. Fietsend of met de fiets aan de hand probeerde hij overal door te komen om de groepen te verzorgen. Geen blaren op zijn voeten, maar wel op zijn handen. ’s-Avonds kwamen er verschillende leden naar het huis van Adrie om na te praten over die dag, maar ook om gemasseerd te worden door Adrie. Er zaten er ooit wel een stuk of acht bij hem op de stoep. Na drie keer mee te zijn geweest vond Adrie het wel goed en wou hij liever een keer op vakantie dan mee met de vierdaagse en toen was het naar Nijmegen gaan voor Alico ook over.
Later is Toon Vorstenbosch er weer mee begonnen om de leden warm te maken voor de Vierdaagse van Nijmegen. Na een informatieavond in De Vink, waar een echte film over de Vierdaagse werd gedraaid, lukt het om weer een groep bij elkaar te krijgen om mee naar Nijmegen te gaan. In 1983 gingen ze weer met de groep op de 30 kilometer naar Nijmegen. Ze liepen daar echt in formatie. Toon was toen leider van de groep en als leider van een groep liep hij wel de dubbele afstand om alles in goede banen te leiden. Ze hebben met veel praten de regels van de K.N.V.B.L.O. kunnen doorbreken. Reglementair liep een leider van een groep niet zijn vereiste afstand en kwam dus niet in aanmerking voor een medaille. Maar een leider van een groep moest wel boven de achttien zijn. Later hebben ze dat ook ingezien en zo was het voor de eerste keer dat de leiders en leidsters van een groep ook een medaille kregen. Zo zijn ze ook nog een keer met deze groep in 1984 geweest. Daarna niet meer met een groep maar wel individueel en tot op heden (1996) gaan er nog steeds leden naar de Vierdaagse in Nijmegen.
In de sporthal waar ze verbleven was helemaal niets, geen tafels en stoelen, geen keuken, maar toch werd er gekookt. Toon Vorstenbosch werkte in die tijd op de Sociale Academie; vandaaruit nam hij de hele keukeninventaris mee naar Nijmegen en dat deed hij ook voor de Jeugdvierdaagse en de eigen wandeldagen. Tafels en stoelen werden gehuurd en zo hadden ze een complete inrichting om te koken. Door Greet Sanders, Annie Pennings, Rieky Drost en Thea van Boxtel werd er gekookt. Cub Michiels en Dorus de Haas verzorgden de wandelaars onderweg en het andere jaar deed Jo van Heeswijk het op de fiets.

In totaal zijn ze van Alico dertien keer naar de Jeugdvierdaagse in Breda geweest. In het begin zelfs met vijfentachtig jongens en meisjes, Ze overnachtten dan altijd in Breda en sliepen in verenigings- en schoolgebouwen. De Vierdaagse in Breda was voor Toon Vorstenbosch de eerste kennismaking met de wandelsportvereniging Alico. Behalve het wandelen was er van alles te doen in Breda. Brandweerdemonstraties, zeskamp, bowling en ze zijn zelfs een keer op excursie geweest op een geitenfarm in Hulten, waar ze zelf van de melk kaas maakten. En niet te vergeten de spooktochten ’s-avonds. De ouderavond was ook altijd weer een apart gebeuren. De ouders kwamen met een bus naar Breda. Er werden door de jeugd toneelstukjes opgevoerd, maar ook de leiders en leidsters brachten altijd wel iets naar voren. Zaterdags werd altijd het defilé gehouden; dan waren er ook veel ouders en bekenden om de wandelaars met bloemen te ontvangen. Maar ’s-avonds daarvoor was er altijd een afscheidsfeest waar ook weer iedereen wat deed.
Ook werden tijdens de vierdaagse weer de potten en pannen uit de school gehaald en de vrijwilligers gingen weer mee om te koken. Onder die vrijwilligers bevonden zich een aantal jaren Annie Pennings en Lina van den Brand. Lina ging nog steeds heel graag mee ondanks haar hoge leeftijd. Zij kon het niet meer missen. Het was voor iedereen hard werken maar ook vooral een hele gezellige tijd.

Daar tussendoor werden jaarlijks de eigen wandeldagen georganiseerd. Twee drukke dagen. En van tevoren was het erg druk met de organisatie om alles vlekkeloos te laten verlopen. In het begin deden er aan de wandeldagen wel meer dan drieduizend wandelaars mee. De mooie wandelgroepen spanden de kroon. Keurig gekleed en zingend trokken zij door de straten van Schijndel. Menigmaal trok men langs de molen aan De Pegstukken en langs het gemeentehuis waar door de burgemeester en de gemeenteraad het defilé werd afgenomen. Voor die wandeldagen werden ketels en koffie geleend van de Zusters. Daarna bracht Toon Vorstenbosch die weer mee van school. Later werden ze door de vereniging zelf aangekocht. Vroeger werden de wandeldagen altijd gehouden op Moederdag, daar maakte men toen nog geen punt van. Later zijn ze verschoven naar een andere datum in mei en nog later naar eind maart.

Achttien jaar geleden is de groep van de jong bejaarden opgericht. Martien van Pinxteren en later ook Driek Dekkers werden de leiders. Driek was voorheen ook al leider geweest van de 10 kilometergroep. De jong bejaardengroep is zelfs een keer Brabants kampioen geweest. Jo van Heeswijk is ook nog heel lang leider geweest van de jong bejaardengroep en later samen met zijn vrouw Anja. Jo en Anja zijn de initiatiefnemers geweest om de wandelpas in het leven te roepen. Zij boden het bestuur de eerste wandelpas aan bij het 25-jarig bestaan van de vereniging.

De belangrijkste bron van inkomsten voor de vereniging is toch steeds het oud papier geweest. Jarenlang is men daar al mee bezig, door leden en vrijwilligers wordt het oud papier huis aan huis opgehaald. Vroeger gebeurde dat op zaterdag en moest men bij mensen aanbellen en moest men dikwijls het papier zelf uit de schuren halen met als gevolg dat men diep in de avond pas klaar was. De dames, onder andere Betsie de Haas en Maria van Veghel, gingen ook mee om papier op te halen. De SEMPA vroeger en BOX tegenwoordig zijn de enige afnemers van het oud papier geweest. Vroeger werd ook wel eens een fancyfair gehouden. De verjaardagsactie die toen opgestart is wordt nog steeds gedaan.

Tot slot wordt vermeld dat Jan Sanders en Adrie van Schijndel het langst lid zijn van de vereniging. Beide zijn er ongeveer vanaf het begin bij. Adrie is nu erelid van de wandelsportvereniging.

Voorzitters[bewerken | brontekst bewerken]

van tot naam
1961 1969 Theo Doreleijers
1969 1973 Ger van Herpen
1973 1992 Adrie van Schijndel
1992 1996 Toon Vorstenbosch
1996 1999 Peter van den Brand
1999 2005 Ad Steenbakkers
2005 2009 José Frankenhuis
2010 Karli Vorstenbosch
Bestuur WSV Alico bij het 20 jarig bestaan.

Bestuur WSV Alico bij het 20 jarig bestaan.
1. Adrie van Schijndel, 2. Onbekend, 3. Onbekend, 4. Onbekend, 5. Onbekend, 6. Onbekend, 7. Onbekend.
Bestuur WSV Alico bij het 25 jarig bestaan op 30 augustus 1986.

Bestuur WSV Alico bij het 25 jarig bestaan op 30 augustus 1986.
1. Toon Vorstenbosch, 2. Jo van Heeswijk, 3.Adrie van Schijndel, 4. Durus de Haas, 5. Annie Verkampen, 6. Jan Drost, 7. Peter Kemps, 8. Rien Habraken, 9. Ad Oerlemans.


Bestuur WSV Alico bij het 30 jarig bestaan op 30 november 1991.

Bestuur WSV Alico bij het 30 jarig bestaan op 30 november 1991.
1. Astrid Mettler, 2. Ine Steenbakkers, 3. Marion Koolen, 4. Rien Habraken, 5. Toon Vorstenbosch, 6. Peter Kemps, 7. Adrie van Schijndel.
Ereleden[bewerken | brontekst bewerken]

Penningmeesters[bewerken | brontekst bewerken]

  • Wim van den Brand
  • Toon Vorstenbosch
  • Ad Steenbakkers
  • Marion Koolen

Foto's van de loopgroepen[bewerken | brontekst bewerken]

Periode 1961 - 1970[bewerken | brontekst bewerken]

WSV Alico, 4 april 1965 Alico op wandeltocht in Eindhoven.

4 april 1965 Alico op wandeltocht in Eindhoven.
Wandelbegeleider: Mies Dekkers.
Rij A: 1. Ans Hommeles, 2. onbekend, 3. onbekend, 4. Willie van der Ven, 5. onbekend, 6. onbekend, 7. onbekend, 8. Anita Eijkemans, 9. de Greef, 10. van Veghel,
Rij B: 1. Marijke, 2. onbekend, 3. Maria Kluijtmans, 4. Sjaantje Vervoort, 5. onbekend, 6. Anita Dekkers, 7. Sjanneke Hartogs, 8. onbekend,
Rij C: 1. Ria Vermeulen, 2. onbekend, 3. Leny van Summeren, 4. onbekend, 5. onbekend, 6 . Mia van Gorkum, 7. Nettie van Liempd, 8. Hanny Schellekens, 9. Gera Eijkemans, 10. onbekend,


WSV Alico 4 april 1965 Alico, op wandeltocht in Eindhoven.

4 april 1965 Alico op wandeltocht in Eindhoven.
Wandelbegeleider: Mies Dekkers.
Rij A: 1. Goudsmidt?, 2 . Gera Eijkemans, 3 . Hanny Schellekens, 4. Nettie van Liempd, 5. Mia van Gorkum, 6. onbekend, 7. onbekend, 8. Leny van Summeren 9. Onbekend, 10. Ria Vermeulen,
Rij B: 1. onbekend, 2. Sjanneke Hartogs, 3. Anita Dekkers, 4. onbekend, 5. Sjaantje Vervoort, 6. Maria Kluijtmans, 7. onbekend,
Rij C: 1. van Veghel, 2. de Greef, 3. Anita Eijkemans, 4. onbekend, 5. onbekend, 6. onbekend, 7. Willie van der Ven.

WSV Alico 15 km-groep tijdens de Herfstkleurentocht Tilburg, 8 oktober 1967.

WSV Alico 15 km-groep tijdens de Herfstkleurentocht Tilburg, 8 oktober 1967.
Rij A: 1. Jan Sanders, 2. Onbekend, 3. Onbekend, 4. Onbekend, 5. Onbekend, 6. Onbekend, 7. Onbekend.
Rij B: 1. Onbekend, 2. Onbekend, 3. Onbekend, 4. Onbekend.
Rij C: 1. Onbekend, 2. Onbekend, 3. Onbekend, 4. Onbekend, 5. Onbekend, 6. Onbekend.

Periode 1971 - 1980[bewerken | brontekst bewerken]

WSV Alico 10 km-groep in Tilburg, 8 oktober 1972.

WSV Alico 10 km-groep in Tilburg, 8 oktober 1972.
Rij A: 1. Onbekend, 2. Onbekend, 3. Onbekend, 4. Onbekend, 5. Onbekend, 6. Onbekend, 7. Onbekend, 8. Onbekend, 9. Onbekend, 10. Onbekend, 11. Onbekend, 12. Onbekend.
Rij B: 1. Onbekend, 2. Onbekend, 3. Onbekend, 4. Onbekend, 5. Onbekend, 6. Onbekend, 7. Onbekend, 8. Onbekend, 9. Onbekend, 10. Onbekend, 11. Onbekend, 12. Onbekend, 13. Onbekend.
Rij C: 1. Onbekend, 2. Betsie de Haas, 3. Onbekend, 4. Onbekend, 5. Onbekend, 6. Onbekend, 7. Onbekend, 8. Onbekend, 9. Onbekend, 10. Onbekend, 11. Onbekend, 12. Onbekend, 13. Onbekend.
WSV Alico tijdens de jeugd vierdaagse 1972.

WSV Alico tijdens de jeugd vierdaagse 1972.
Rij A: 1. Onbekend, 2. Onbekend, 3. Onbekend, 4. Onbekend, 5. Onbekend, 6. Onbekend, 7. Onbekend, 8. Onbekend.
Rij B: 1. Onbekend, 2. Onbekend, 3. Onbekend, 4. Onbekend, 5. Onbekend, 6. Onbekend, 7. Onbekend, 8. Onbekend, 9. Betsie de Haas.
Rij C: 1. Onbekend, 2. Onbekend, 3. Onbekend, 4. Onbekend, 5. Onbekend, 6. Onbekend, 7. Onbekend, 8. Onbekend, 9. Onbekend.
WSV Alico tijdens de jeugd vierdaagse in 1972.

WSV Alico tijdens de jeugd vierdaagse in 1972.
Rij A: 1. Onbekend, 2. Onbekend, 3. Onbekend, 4. Onbekend, 5. Onbekend, 6. Onbekend, 7. Onbekend, 8. Onbekend, 9. Onbekend, 10. Onbekend.
Rij B: 1. Onbekend, 2. Onbekend, 3. Onbekend, 4. Onbekend, 5. Onbekend, 6. Onbekend, 7. Onbekend, 8. Onbekend, 9. Onbekend, 10. Onbekend, 11. Onbekend.
Rij C: 1. Onbekend, 2. Onbekend, 3. Onbekend, 4. Onbekend, 5. Onbekend, 6. Onbekend, 7. Onbekend, 8. Onbekend, 9. Onbekend, 10. Onbekend.
WSV Alico tijdens de jeugd vierdaagse in 1973.

WSV Alico tijdens de jeugd vierdaagse in 1973.
Rij A: 1. Onbekend, 2. Onbekend, 3. Onbekend, 4. Onbekend, 5. Onbekend, 6. Onbekend, 7. Onbekend.
Rij B: 1. Onbekend, 2. Onbekend, 3. Onbekend, 4. Onbekend, 5. Onbekend, 6. Onbekend, 7. Onbekend, 8. Onbekend.
Rij C: 1. Onbekend, 2. Betsie de Haas, 3. Onbekend, 4. Onbekend, 5. Onbekend, 6. Onbekend, 7. Onbekend, 8. Onbekend.
WSV Alico tijdens de wandeldag in Vlijmen, 19 mei 1975.

WSV Alico tijdens de wandeldag in Vlijmen, 19 mei 1975.
Rij A: 1. Betsie de Haas, 2. Onbekend, 3. Onbekend, 4. Onbekend, 5. Onbekend, 6. Onbekend, 7. Onbekend, 8. Onbekend.
Rij B: 1. Onbekend, 2. Onbekend, 3. Onbekend, 4. Onbekend, 5. Onbekend, 6. Onbekend.
Rij C: 1. Onbekend, 2. Onbekend, 3. Onbekend, 4. Onbekend, 5. Onbekend, 6. Onbekend, 7. Onbekend.
WSV Alico tijdens de Herfsttocht in Tilburg, oktober 1975.

WSV Alico tijdens de Herfsttocht in Tilburg, oktober 1975.
Rij A: 1. Betsie de Haas, 2. Onbekend, 3. Onbekend, 4. Onbekend, 5. Onbekend, 6. Onbekend, 7. Onbekend, 8. Onbekend.
Rij B: 1. Onbekend, 2. Onbekend, 3. Onbekend, 4. Onbekend, 5. Onbekend.
Rij C: 1. Onbekend, 2. Onbekend, 3. Onbekend, 4. Onbekend, 5. Onbekend, 6. Onbekend, 7. Onbekend.
WSV Alico tijdens de vierdaagse in 1980.

WSV Alico tijdens de vierdaagse in 1980.
Rij A: 1. Hans Daniels, 2. Onbekend, 3. Onbekend, 4. Onbekend.
Rij B: 1. Onbekend, 2. Onbekend, 3. Onbekend.
Rij C: 1. Onbekend, 2. Onbekend, 3. Onbekend.
WSV Alico 5 km-groep tijdens de voorjaarstocht 1980.

WSV Alico 5 km-groep tijdens de voorjaarstocht 1980.
Rij A: 1. Margo Groenendaal, 2. Onbekend, 3. Onbekend, 4. Onbekend, 5. Onbekend.
Rij B: 1. Onbekend, 2. Onbekend, 3. Onbekend, Onbekend.
Rij C: 1. Onbekend, 2. Onbekend, 3. Onbekend, Onbekend.
WSV Alico jong bejaarden tijdens de voorjaarstocht in 1980.

WSV Alico jong bejaarden tijdens de voorjaarstocht in 1980.
Rij A: 1. Onbekend, 2. Onbekend, 3. Onbekend, 4. Onbekend, 5. Onbekend, 6. Onbekend, 7. Onbekend, 8. Onbekend, 9. Onbekend.
Rij B: 1. Driek Dekkers, 2. Onbekend, 3. Onbekend, 4. Onbekend, 5. Onbekend, 6. Onbekend, 7. Onbekend, 8. Onbekend.
Rij C: 1. Onbekend, 2. Onbekend, 3. Onbekend, 4. Onbekend, 5. Onbekend, 6. Onbekend, 7. Onbekend.
WSV Alico tijdens de vierdaagse 1980.

WSV Alico tijdens de vierdaagse 1980.
Rij A: 1. Onbekend, 2. Onbekend, 3. Onbekend, 4. Onbekend, 5. Onbekend, 6. Onbekend, 7. Onbekend, 8. Onbekend, 9. Onbekend, 10. Onbekend, 11. Onbekend, 12. Onbekend, 13. Onbekend.
Rij B: 1. Onbekend, 2. Onbekend, 3. Onbekend, 4. Onbekend, 5. Onbekend, 6. Onbekend, 7. Onbekend, 8. Onbekend, 9. Onbekend, 10. Onbekend, 11. Onbekend, 12. Onbekend.
Rij C: 1. Onbekend, 2. Onbekend, 3. Onbekend, 4. Onbekend, 5. Onbekend, 6. Onbekend, 7. Onbekend, 8. Onbekend, 9. Onbekend, 10. Onbekend, 11. Onbekend.
WSV Alico tijdens de voorjaarstocht 1980.

WSV Alico tijdens de voorjaarstocht 1980.
Rij A: 1. Onbekend, 2. Onbekend, 3. Onbekend, 4. Onbekend.
Rij B: 1. Hans Daniels, 2. Onbekend, 3. Onbekend, 4. Onbekend, 5. Onbekend.
Rij C: 1. Onbekend, 2. Onbekend, 3. Onbekend, 4. Onbekend.
Periode 1981 - 1990[bewerken | brontekst bewerken]

WSV Alico tijdens de vierdaagse in 1981.

WSV Alico tijdens de vierdaagse in 1981.
Rij A: 1. Onbekend, 2. Onbekend, 3. Onbekend.
Rij B: 1. Onbekend, 2. Onbekend.

WSV Alico tijdens de vierdaagse in 1981.

WSV Alico tijdens de vierdaagse in 1981.
Rij A: 1. Onbekend, 2. Onbekend, 3. Onbekend, 4. Onbekend, 5. Onbekend, 6. Onbekend, 7. Onbekend, 8. Onbekend.
Rij B: 1. Onbekend, 2. Onbekend, 3. Onbekend, 4. Onbekend, 5. Onbekend, 6. Onbekend, 7. Onbekend, 8. Onbekend.
Rij C: 1. Onbekend, 2. Onbekend, 3. Onbekend, 4. Onbekend, 5. Onbekend, 6. Onbekend, 7. Onbekend.
WSV Alico tijdens de vierdaagse in 1981.

WSV Alico tijdens de vierdaagse in 1981.
Rij A: 1. Astrid Mettler, 2. Onbekend, 3. Onbekend, 4. Onbekend, 5. Onbekend, 6. Onbekend.
Rij B: 1. Onbekend, 2. Onbekend, 3. Onbekend, 4. Onbekend, 5. Joke Vorstenbosch.
Rij C: 1. Onbekend, 2. Onbekend, 3. Onbekend, 4. Onbekend, 5. Onbekend.
WSV Alico tijdens de vierdaagse in 1982.

WSV Alico tijdens de vierdaagse in 1982.
Rij A: 1. Onbekend, 2. Onbekend, 3. Onbekend, 4. Onbekend.
Rij B: 1. Peter Kemps, 2. Onbekend, 3. Onbekend, 4. Onbekend, 5. Onbekend.
Rij C: 1. Onbekend, 2. Onbekend, 3. Onbekend, 4. Onbekend.
WSV Alico tijdens de vierdaagse in 1983.

WSV Alico tijdens de vierdaagse in 1983.
Rij A: 1. Toon Vorstenbosch, 2. Onbekend, 3. Onbekend, 4. Onbekend, 5. Onbekend.
Rij B: 1. Onbekend, 2. Onbekend, 3. Onbekend, 4. Onbekend.
Rij C: 1. Onbekend, 2. Onbekend, 3. Onbekend, 4. Onbekend.
WSV Alico tijdens de vierdaagse in 1983.

WSV Alico tijdens de vierdaagse in 1983.
Rij A: 1. Onbekend, 2. Onbekend, 3. Onbekend, 4. Onbekend, 5. Onbekend, 6. Onbekend, 7. Onbekend.
Rij B: 1. Onbekend, 2. Onbekend, 3. Onbekend, 4. Onbekend, 5. Onbekend, 6. Onbekend, 7. Onbekend, 8. Onbekend.
Rij C: 1. Onbekend, 2. Onbekend, 3. Onbekend, 4. Onbekend, 5. Onbekend, 6. Onbekend.
5 km. groep WSV Alico bij het 25 jarig bestaan op 30 augustus 1986.

5 km. groep WSV Alico bij het 25 jarig bestaan op 30 augustus 1986.
Rij A: 1. Onbekend, 2. Onbekend, 3. Onbekend, 4. Onbekend, 5. Onbekend, 6. Onbekend, 7. Onbekend, 8. Onbekend, 9. Onbekend.
Rij B: 1. Onbekend, 2. Onbekend, 3. Onbekend, 4. Onbekend, 5. Onbekend, 6. Onbekend, 7. Onbekend, 8. Onbekend, 9. Onbekend, 10. Onbekend.
Rij C: 1. Onbekend, 2. Onbekend, 3. Onbekend, 4. Onbekend, 5. Onbekend, 6. Onbekend, 7. Onbekend, 8. Onbekend, 9. Onbekend, 10. Onbekend.

10 km. groep WSV Alico bij het 25 jarig bestaan op 30 augustus 1986.

10 km. groep WSV Alico bij het 25 jarig bestaan op 30 augustus 1986.
Rij A: 1. Onbekend, 2. Onbekend, 3. Onbekend, 4. Onbekend, 5. Onbekend, 6. Onbekend, 7. Onbekend, 8. Onbekend, 9. Onbekend.
Rij B: 1. Onbekend, 2. Onbekend, 3. Onbekend, 4. Onbekend, 5. Onbekend, 6. Onbekend, 7. Onbekend.

Individuelen WSV Alico bij het 25 jarig bestaan op 30 augustus 1986.

Individuelen WSV Alico bij het 25 jarig bestaan op 30 augustus 1986.
Rij A: 1. Jan Drost, 2. Rien Habraken, 3. Onbekend, 4. Onbekend, 5. Onbekend, 6. Onbekend, 7. Onbekend, 8. Annie Verkampen.
Rij B: 1. Onbekend, 2. Onbekend, 3. Onbekend, 4. Onbekend, 5. Onbekend, 6. Onbekend, 7. Onbekend, 8. Onbekend.
Rij C: 1. Peter Kemps, 2. Onbekend, 3. Onbekend, 4. Onbekend, 5. Onbekend, 6. Onbekend, 7. Onbekend, .
Jong bejaarden groep WSV Alico bij het 25 jarig bestaan op 30 augustus 1986.

Jong bejaarden groep WSV Alico bij het 25 jarig bestaan op 30 augustus 1986.
Rij A: 1. Onbekend, 2. Onbekend, 3. Onbekend, 4. Onbekend, 5. Onbekend, 6. Onbekend, 7. Onbekend, 8. Onbekend, 9. Onbekend, 10. Onbekend, 11. Onbekend.
Rij B: 1. Onbekend, 2. Onbekend, 3. Onbekend, 4. Onbekend, 5. Onbekend, 6. Onbekend, 7. Onbekend, 8. Onbekend, 9. Onbekend, 10. Onbekend, 11. Onbekend, 12. Onbekend..
Rij C: 1. Onbekend, 2. Onbekend, 3. Onbekend, 4. Onbekend, 5. Onbekend, 6. Onbekend, 7. Onbekend, 8. Onbekend, 9. Onbekend, 10. Onbekend, 11. Onbekend.