Welkom op Schijndelwiki - de encyclopedie voor Schijndel

U kunt ons steunen door lid van de Heemkundekring Schijndel te worden.

Klik HIER om lid te worden

Iedere dinsdagochtend zijn wij tussen 10 en 12 uur in de heemkamer: Cultureel Centrum 't Spectrum, Steeg 9 g, Schijndel.

Will de Laat

Uit Schijndelwiki
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Will de Laat[bewerken | brontekst bewerken]

Op 7 oktober 2016 heeft burgemeester Eugster Dhr. Will de Laat benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.[1]
Will is 37 jaar actief geweest bij voetbalclub sv Avanti ’31 en nam vrijdag 30 september 2016 tijdens de algemene ledenvergadering afscheid van de club. Hij werd op die avond ook benoemd tot erelid van de vereniging.
Op 7 oktober 2016 kreeg hij een receptie aangeboden, waarbij iedereen de gelegenheid kreeg om Will de hand te schudden. Vervolgens reikte de burgemeester de onderscheiding uit.
Will heeft de afgelopen jaren diverse functies binnen het bestuur vervuld. Na al vele jaren penningmeester te zijn geweest nam Will in 2000 de voorzittershamer over van Jan van Houtum. Deze functie heeft hij tot 2010 vervuld. Sinds die tijd is Will als bestuurslid nog verantwoordelijk geweest voor het sportparkbeheer, de kantine en de wedstrijdmaterialen. Will heeft met deze vele vrijwilligerswerkzaamheden en diverse bestuursfuncties binnen voetbalvereniging sv Avanti ’31 op onbaatzuchtige wijze zijn organisatietalent ten dienste gesteld aan de samenleving en zich daarmee op karaktervolle wijze verdienstelijk gemaakt.

Bronnen, noten en/of referenties
  1. TV Schijndel, 8 oktober 2016