Welkom op Schijndelwiki - de encyclopedie voor Schijndel

U kunt ons steunen door lid van de Heemkundekring Schijndel te worden.

Klik HIER om lid te worden

Iedere dinsdagochtend zijn wij tussen 10 en 12 uur in de heemkamer: Cultureel Centrum 't Spectrum, Steeg 9 g, Schijndel.

Sjabloon:Uitgelicht

Uit Schijndelwiki
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Zelf informatie aan Schijndelwiki toevoegen of corrigeren?

Wist u dat iedereen (ook u) artikelen kan aanpassen of aanmaken in Schijndelwiki? Doet u dat vooral ook zodat Schijndelwiki nog rijker wordt aan informatie. Klik op "bewerken" bovenaan de pagina om een pagina aan te vullen of te corrigeren.
Vind u de codes of opmaak nog lastig? Zie dan de Minicursus SchijndelWiki voor beginners
Lees Hulp en contact om meer te weten over het beleid en hoe pagina's aan te passen. Kijk ook eens op de helppagina!

Een nog veel beter idee is om in te loggen als Schijndelwiki lid.

Het voordeel is, dat u meer mogelijkheden heeft om naar eigen inzicht dingen toe te voegen/veranderen of mee te discussieëren. Eigenlijk een must voor iedereen die Schijndelwiki een warm hart toedraagt.
Stuur hiervoor tijdelijk een mailtje naar c.bogmans@kpnmail.nl met je gewenste inlognaam. U wordt zo snel mogelijk opgenomen in de groep gebruikers van Schijndelwiki.

  • |Hoe doet u dat? Heel eenvoudig. Klik hiernaast op het woord REGISTREREN en vul in het scherm uw gegevens in. Vanaf dat moment bent u een zeer gewaardeerd Schijndelwiki lid. Mogen wij u snel begroeten?

Zoeken in het fotoarchief van Heemkundekring Schijndel

U kunt het fotoarchief door middel van een zoekterm (alleen hele woorden) doorzoeken. Door in het scherm Zoeken in ons foto archief de zoekterm in te vullen en op Zoeken te klikken.

De schoenendoos van oma

De schoenendoos van oma is vaak een onuitputtelijk bron van informatie. Grootmoeder stopte daar van alles in: ansichtkaarten, krantenknipsels, jubileumboekjes en de oude (vergeelde) foto’s van toen. Laat ze niet verloren gaan, breng ze NIET naar de stort maar naar de heemkamer svp!