Welkom op Schijndelwiki - de encyclopedie voor Schijndel

U kunt ons steunen door lid van de Heemkundekring Schijndel te worden.

Klik HIER om lid te worden

Iedere dinsdagochtend zijn wij tussen 10 en 12 uur in de heemkamer: Cultureel Centrum 't Spectrum, Steeg 9 g, Schijndel.

Gebruiker:RuudH

Uit Schijndelwiki
Versie door Hvdbrand (overleg | bijdragen) op 7 jun 2022 om 10:21
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Dit is de pagina van Ruud Hemelaar
Uitgezocht moet worden wanneer Van Zutphen gebruiker is geworden van de Domineeswoning Hoofdstraat en wat de huidige gebruiker is, alsmede de eigendomsverhouding

3 februari 2020, Henk: de huidige gebruiker is de Shoeby Shop (modewinkel)
3 februari 2020, Henk: ik weet niet wanneer Van Zutphen in dit pand is gekomen; daar heb ik al onderzoek naar gedaan in verband met de attentiesteen over de Domineeswoning.(www.historisch-schijndel.nl) Van Zutphen staat er wel bij maar het jaartal is nog niet bekend. Helaas.
3 februari 2020, Henk: ik heb voor woensdag aanstaande het mapje met de gegevens van Van Zutphen in het Handelsregister bij het BHIC opgevraagd en zal kijken of we daar iets wijzer van kunnen worden. Het bedrijf van Van Zutphen is opgeheven per 23 januari 1996, dat weet ik al. 07-02-2020 Jo, Ruud wat heb je voor met de tekst: Waarschuwing: de standaardsortering "Maas H." krijgt voorrang voor de sortering "Cooijmans J.". in de pagina Heilige Eik in 't Creijspot?
23 februari 2020 Jan: Ruud, je hebt het artikel “Kerkelijke verenigingen” vanaf 29 januari “Under Construction” staan. Ben je vergeten het sjabloon te verwijderen of dient er inderdaad nog aangepast te worden?
22 mei 2022, Henk: Ruud, kun je aangeven waar op wiki je artikelen staan geplaatst in het heemblad 2016-1 Op het scherp van de snede, vuursteen in Schijndel en Gouda en de steentijd in Schijndel? Ik kan ze niet vinden. Bvd en groeten
7 juni 2022, Henk: Ruud, schrijver van artikel over Hoofdstraat 87 gevonden!