Welkom op Schijndelwiki - de encyclopedie voor Schijndel

U kunt ons steunen door lid van de Heemkundekring Schijndel te worden.

Klik HIER om lid te worden

Iedere dinsdagochtend zijn wij tussen 10 en 12 uur in de heemkamer: Cultureel Centrum 't Spectrum, Steeg 9 g, Schijndel.

Gebruiker:Bbvdwiel

Uit Schijndelwiki
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

31-12-2019 Jo van der Aa Ik heb de pagina Buurtvereniging Elschotseweg ondergebracht bij Mens en maatschappij i.p.vbij straten en wijken, een subcategorie moet ik nog aanmaken.
09-01-2020 Jo: Op jou vraag van 8 januari 2020 Betsy: Ken jij het artikel Cultureel Erfgoed? Wil het wel plaatsen maar vind het erg politiek getint Bedoel je hiermee het bestand "Erfgoed op een vierkante meter? Zo ja, dit heeft in het geheel geen betrekking op Schijndel. Niet plaatsen. Graag volgende keer graag de juiste bestandsnaam vermelden, kost mij weer zoekwerk.
09-01-2020 Jo: Het laatste hoofdstuk (Doktersstrijd) van Koningsgezinden en patriotten heeft in het geheelgeen betrekking op de titel, speelt zich in de 20e eeuw af en heeft betrekking op dokter Smulders. Graag een nieuwe pagina aanmaken onder Dokter Smulders.
11-01-2020 Jo: Het artikel Kunstschilders is niet echt een artikel voor SchijndelWiki, is meer een verhaal over de verschillende van Liempden in Schijndel en een "pseudo" kunstschilder. Ik stel voor het artikel te verwijderen.
11-01-2020 Jo: Betsie gebruik jij binnen Word de omzetting ^p naar ^p^p wel?
11-01-2020 Jo: Ik heb de pagina "Herrinneringen aan de bevrijding van Schijndel" gewijzigd in "Douglas Layton".
13-01-2020 Jo: Titel beknopte historie van de Boerenleenbank te Schijndel gewijzigd in Boerenleenbank. Categorie gewijzigd in Bank.
16-01-2020 Jan: bij het projectschrift van Toos van Tartwijk ontbreekt een deel van de laatste zin van het stuk “Haar patrones de H. Catharina”.
23-01-2020 Jan, Betsy, zowel van Van Doorn als Verhoeven zijn reeds aparte artikelen aangemaakt. Het enige wat je kunt doen is eventuele extra informatie uit dit artikel toevoegen aan de reeds bestaand artikelen en daarna Jo verzoeken om het artikel burgemeesters van Doorn en Verhoeven te verwijderen.
23-01-2020 Jo, Betsy, als opmerking van Jan, en behoord zeer zeker niet onder de categorie gebouwen.
07-02-2020 Jan, Let op Betsy, ik zie dat je een nieuw artikel aan het maken bent onder "Het Wapen van Schijndel". Er is echter al een artikel met hetzelfde onderwerp, namelijk "Gemeentewapen". Wellicht is het raadzaam om het nieuwe artikel in het reeds bestaande in te schuiven? Succes!
16 februari 2020 Jo, de pagina RKBJ, bestaat al (jeugdverenigingen). Beide pagina's samenvoegen s.v.p.
23 februari 2020, Jo, ik heb de wijziging de Vries teruggedraaid. Heb de foto in het bestand van de HKK gevonden. Plaats hem morgen.
1 maart 2020, Jo, Betsie je had de artikelen uit het boekje van Schijndel 1880 - 1940 allen aangevuld met deze jaartallen. In de betreffende artikelen worden ook data genoemd voorafgaand aan deze tijd. Betreffende artikelen hebben ook niet alleen betrekking op deze periode. Wanneer in de toekomst informatie over het onderwerp wordt toegevoegd klopt dit niet. Derhalve heb ik deze wijzigingen teruggedraaid.
1 maart 2020, Jo, Betsie ik heb het deel kermis uit het artikel "Koninginnedag en Kermis" overgebracht naar het bestaande artikel kermis.
2 maart 2020, Jo, Betsie ik heb het artikel Zusters van Liefde enigszins aangepast en een verwijzing gemaakt naar het moederhuis.
2 maart 2020, Jo, Betsie ik heb het artikel PTT Post verwerkt in het artikel Postkantoor.
2 maart 2020, Jo, Betsie, complete tekst uit het artikel jongensonderwijs komt voor in het artikel openbare jongensschool Hoofdstraat en Aloysiusschool Boschweg. Ik heb het artikel jongensonderwijs dan ook verwijderd.
2 maart 2020, Jo, Betsie het artikelachteraf wonen bevat beschrijvingen van drie afzonderlijke gebieden in Schijndel, ik heb het artikel opgesplitst in drie afzonderlijke en geplaatst onder wijken.
2 maart 2020, Jo, Betsie ik heb het artikel publieke voorzieningen opgesplitst in Straatverlichting en Waterleiding.
12 maart 2020, Jan: Betsie, je hebt “De smid” op 10 maart en vandaag toegevoegd. Ik zal Jo vragen de versie van vandaag te verwijderen!